Traditionel mad for mænd
4 hyggelige aftener med
hovedvægten lagt på dansk madkultur samt det sociale. Dog byder jeg på nye
udskæringer af okse og gris samt gode forslag til spændende tilbehør.
Underviser: Flemming Andersen. .
Ons | 27.10.2021 | 18:00-21:00 |
Ons | 10.11.2021 | 18:00-21:00 |
Ons | 01.12.2021 | 18:00-21:00 |
Ons | 26.01.2022 | 18:00-21:00 |
Reservation udløber om
Kursusnummer
90.21
Første mødegang
Ons 27.10.2021 18:00-21:00
Sidste mødegang
Ons 26.01.2022 18:00-21:00
Underviser
Flemming Andersen
Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup
Lokale
Skolekøkken
Pris
575,- | Almen |
435,- | Børn og unge under 18 |