Strik Dobbeltstrik - med forskelligt mønster på 2 sider.

Når man strikker dobbeltstrik, strikker man glatstrik på begge sider af arbejdet! Mønsteret bliver det samme på de to sider, men i modsat farve. På dette kursus skal vi dobbeltstrik med vidt forskelligt mønster på de to sider. Det er en fascinerende måde at strikke på.  Vi gennemgår, hvordan man konstruerer et diagram til at strikke teknikken efter og der strikkes mindre prøver. Vi vil også kigge på forskellige typer opslagning og kantmasker, der kan anvendes til teknikken. Er du fascineret af teknik og mønster, du selv tegner på ternet papir, så er dette lige kurset for dig!

Medbring:

Ternet papir, blyant, farveblyanter, lineal, markører, et lyst og et mørkt garn i sammen kvalitet, strømpepinde eller rundpind, der passer til garnet. 
Der må forventes et mindre beløb for kopier.

Tekstillærer, cand.pæd. i materiel kultur og freelance tekstilskribent Anne Marie Nielsen. Anne Marie har blandt andet været ansat i et væveprojekt i Tanzania og på en højskole i Norge. Der ud over har hun holdt strikkekurser og workshops blandt andet på Fanø Strikkefestival, på Hørvævsmuseet på Krengerup, på Sydslesvig Strikkefestival og på Akademiet for Folkekunst i Telemark i Norge. Hun er tilknyttet frilandsmuseet Den Fynske Landsby i Odense som formidler.

Underviser: Anne Marie Nielsen: annemarie0404@homail.com

KONTAKT


Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.

Medlem af Fora