Plantebaseret madlavning

Til hverdag og fest


Gå på opdagelse i det plantebaserede køkken og dens mange smage, og lær at lave velsmagende grøn mad til både hverdag og fest. Vi vil lave kolde og varme retter til frokost- og aftenbordet, herunder klassiske retter til julefrokosten, samt enkelte salater og desserter.

På kurset introduceres du for sunde plantebaserede alternativer til kød og mælkeprodukter, veganske basisingredienser samt nye måder at bruge grøntsager og frugter på. Lær fx hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker plantebaseret “pulled pork".

Kurset er for dig, der selv gerne vil spise mere plantebaseret uden at gå på kompromis med din sundhed. Det er også til dig der gerne vil kunne forkæle veganske familiemedlemmer og venner med lækre plantebaserede retter.

I løbet af de fem kursusdage lærer du bl.a.:
- at lave auberginesild, svampepostej, hønsefrisalat og andet pålæg 
- at lave ost af nødder og grøntsager
- at lave plantebaserede udgaver af klassiske og nye retter
(fx. lasagne bolognese, fiskefilet, nachos og frikadeller, samt bearnaise- og whiskysauce.
- at lave enkelte desserter, fx chokolademousse og kager.
- forskellige måder at udnytte grøntsagers rige smagsnuancer

Pris for råvarer er ca. 100 kr/gang. Alle råvarer vil så vidt muligt være økologiske.
Underviser: Ditte Christina Lustrup telf. 26142022 mail: dittechristina@gmail.com.

Ons09.10.202417:00-21:00
Ons23.10.202417:00-21:00
Ons06.11.202417:00-21:00
Ons27.11.202417:00-21:00
Ons04.12.202417:00-21:00

Kursusnummer
81.24

Første mødegang
Ons 09.10.2024 17:00-21:00

Sidste mødegang
Ons 04.12.2024 17:00-21:00

Underviser
Ditte Christina Lustrup

Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup

Lokale
Skolekøkken

Pris

985,- Almen
735,- Børn og unge under 18

Del på Facebook



Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora