Plantebaseret mad

En kost centreret omkring hele plantefødevarer


På dette kursus lærer du at lave EN PLANTEBASERET KOST = en kost centreret omkring hele plantefødevarer, så tæt på deres oprindelige for som muligt.
D.v.s. en plantebaseret kost er defineret ud fra hvad den rent faktisk indeholder. Hvilket er primært hele planter og derudover kan lidt animalsk og/eller forarbejdede/raffinerede* planter indgå også. På engelsk kaldes denne kost "a whole-food, plant-based diet".
Mad smager bedre når den bliver tilberedt og spist i hyggeligt fællesskab med andre, derfor er den sociale del også højt prioriteret på dette kursus.
Kurset er for alle, om du er ung eller "gammel", mand eller kvinde, nybegynder eller øvet i et køkken.
Undervisningen foregår i nyrenoveret skolekøkken på Brylle skole.
Udgifter til råvarer afregnes med underviseren.
Underviser: Flemming Andersen mail: flemmingsmad@gmail.com . telf.: 28406062.
Flemming har undervist i madlavning igennem 12år primært i Italiensk og mad fra Middelhavsområdet. Her er maden meget baseret på plantekost. Desuden har Flemming drevet Italiensk catering firma i Odense siden 2003.
Tir29.09.202018:00-21:00
Tir20.10.202018:00-21:00
Tir03.11.202018:00-21:00
Tir17.11.202018:00-21:00
Tir01.12.202018:00-21:00

Kursusnummer
67.20

Første mødegang
Tir 29.09.2020 18:00-21:00

Sidste mødegang
Tir 01.12.2020 18:00-21:00

Underviser
Flemming Andersen

Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup

Lokale
Skolekøkken

Pris

675,- Almen
510,- Børn og unge under 18

Del på Facebook



Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora