Plantebaseret mad

En kost centreret omkring hele plantefødevarer


Interessen for at spise mere grønt og mindre kød er stigende. Flere og flere plantebaserede fødevarer finder plads på supermarkedets hylder.Med dette begynderkursus til plantebaseret kost kan du trygt begive dig ud i at spise flere planter - og mindre eller måske ingen animalske produkter.Maden smager bedre når den bliver tilberedt og spist i hyggeligt fællesskab med andre, derfor er den sociale del også højt prioriteret på dette kursus.
Kurset er for alle, om du er ung eller "gammel", mand eller kvinde, nybegynder eller øvet i et køkken.
Undervisningen foregår i nyrenoveret skolekøkken på Brylle skole.
Udgifter til råvarer afregnes med underviseren.
Underviser: Flemming Andersen mail: flemmingsmad@gmail.com . telf.: 28406062.
Flemming har undervist i madlavning igennem 12år primært i Italiensk og mad fra Middelhavsområdet. Her er maden meget baseret på plantekost. Desuden har Flemming drevet Italiensk catering firma i Odense siden 2003. Flemming er autodidakt og meget nysgerrig.

Tir16.03.202118:00-20:59
Tir06.04.202118:00-20:59
Tir20.04.202118:00-20:59
Tir04.05.202118:00-20:59

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
27.21

Første mødegang
Tir 16.03.2021 18:00-20:59

Sidste mødegang
Tir 04.05.2021 18:00-20:59

Underviser
Flemming Andersen

Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup

Lokale
Skolekøkken

Pris

675,- Almen
510,- Børn og unge under 18

KONTAKT


Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora
;