Meditation og syngeskåle

Meditation og syngeskåle
En stund med fred for krop og sind.
Meditation er et redskab, som ved regelmæssig brug hjælper til at reducere forhøjet blodtryk, stress, indre uro, tankemylder og dermed giver større mentalt velbehag og overskud.
Hvordan forløber undervisningen?
Vi starter med en siddende meditation indeholdende en kropsafspænding efterfulgt af en guidning i en venligtilgang til dine tanker, følelser og fornemmelser. Afrundes med en fredfyldt hjertekontakt.
Efter meditationen fortsætter vi med en liggende dybdeafspændende lydrejse med syngeskåle spredt rundtomkring i lokalet.Jeg vil også placere nogen af deltagerne, så man kan mærke, hvordan vibrationerneforplanter sig i kroppen, som en hjælp til bl.a. at komme fra hovedet ned i kroppen. Der suppleres med andre små lydinstrumenter, som jeg erfaringsmæssigt ved har en beroligende effekt.
Hvad får du ud af at deltage?
Forskning viser at blide og rolige lyde påvirker os gavnligt lidt på samme måde, som dele af meditationen gørdet. Mange oplever, at det er nemmere at give slip på tanker, når der er lyde, som opmærksomheden følger og derved hurtigere opnår ro fysisk og mentalt.
Hvem kan deltage i meditationen?
Alle er velkomne til, at deltage og få en stundmed fred og ro i krop og sind. Kom i løstsiddende tøj, lune sokker og medbring en vandflaske,
OBS Dette kursus er ikke velegnet for personer med størrer psykiske ubalancer.

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
15.21

Dato og tid
Søn 03.10.2021 10:30-12:50

Underviser
Karin Bygård

Undervisningssted
Yogalokale
Tallerupvej 21
5690 Tommerup

Lokale
Yogalokale

Pris

180,- Almen
120,- Børn og unge under 18

KONTAKT


Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora
;