Foras ildsjælspris

Vinderen af Foras ildsjælspris blev Arne Enggaard Jørgensen, som de sidste 20 år har været en del af Verninge Husflid.

Arne har gennem mange år været medlem af folkeoplysningsudvalget. Først i Tommerup Kommune og senere i Assens Kommune efter kommunesammenlægningen. Og til trods for Arnes store indsats og mangeårige engagement i både forening og udvalg, har Arne ikke gået og tænkt, at han var en ildsjæl.

”Den her pris kan jeg takke flere i foreningen for. Det er også min kones fortjeneste. Hun er skoleleder i vores forening og den, der sætter nye ting i sving og får gode ideer. Og når det sker, så skal der nogen ind over, der kan følge op og sætte lidt struktur på. Det er den rolle, jeg har påtaget mig i foreningen. Hele tiden at prøve at styre den udvikling, der sker. Vi har også en fantastisk aktiv og dygtig bestyrelse og uden dem, var der slet ingen forening,” fortæller Arne.

At vinde priser og få anerkendelse er næsten gået hen og blevet en vanesag for aftenskoleforeningen i Verninge. I 2017 blev Verninge Husflid kåret som Årets Aftenskole af de samlede oplysningsforbund og samme år blev foreningen kåret som Årets forening i Assens Kommune.

Stort, stort tillykke til Arne! Det er så fuldt fortjent!Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora