Lav din egen strikkejournal

Hvis du er strikker, er en lækker notesbog, en strikkejournal, et  godt redskab, som du for eksempel kan bruge, når du laver skitser og udvikler dine strikkeideer, når du vil have styr på dit inspirationsmateriale - eller når du på ternet papir vil tegne mønstre til dine næste fair isle projekter. Med en enkel bogbinderteknik kan du på dette kursus fremstille din egen strikkejournal og med en række spændende detaljer sætte dit personlige præg på den. Strikkejournalen vil gøre det nemt og overskueligt for dig at holdestyr på både dine nuværende og kommende strikke- og hæklprojekter.
Medbring: Forklæde, papirsaks, stofsaks, blyant, linial (gerne en stål linial), målebånd, knappenåle, hobbykniv, skæreunderlag (hvis du har et, et viskestykke, en karklud..
Materialeudgifter: 120,-kr. betales til underviseren kontant - ikke mobilpay (til dækning af stof, forskellige typer papir, limm.m.)
Anne Marie er tekstillærer og cand. pæd. i materiel kultur. Hun har undervist på en række strikkekurser og strikkefestivaler i ind-og udland, bl-a. i Norge, USA og Tyskland. Anne Marie har arbejdet med bogbinding i forbindelse med en toårig videreuddannelse på Säterglätan institut för slöjd och handverk i Sverige.

Anne Marie tlf.:50523259 mail.: annemarie0404@hotmail.com

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
42.20

Dato og tid
Søn 11.10.2020 10:00-16:00

Underviser
Anne Marie Nielsen

Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup

Lokale
Håndarbejde

Pris

255,- Almen
190,- Børn og unge under 18

KONTAKT


Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora
;