Middelhavsmad

Hvis det kniber med, at komme på ferie sydpå kan vi i efteråret frembringe duftene fra Middelhavslandenei køkkenet på Brylle skole. Vi laver mad hovedsalig fra Italien , Spanien og frankrig. Vi gør brug af råvarer fra de enkelte lande tilsat det nordiske. Vi laver kendte retter og en del nye spændende.
Kurset er for alle, om du er ung eller "gammel", mand eller kvinde, nybegynder eller øvet i et køkken.
Undervisningen foregår i nyrenoveret skolekøkken på Brylle skole.
Udgifter til råvarer afregnes med underviseren.
Underviser: Flemming Andersen mail: flemmingsmad@gmail.com . telf.: 28406062.
Flemming har undervist i madlavning igennem 12år primært i Italiensk og mad fra Middelhavsområdet. Her er maden meget baseret på plantekost. Desuden har Flemming drevet Italiensk catering firma i Odense siden 2003. Flemming er autodidakt og meget nysgerrig.
Tir31.08.202118:00-21:00
Tir21.09.202118:00-21:00
Tir12.10.202118:00-21:00
Tir02.11.202118:00-21:00
Tir16.11.202118:00-21:00

Kursusnummer
27.21

Første mødegang
Tir 31.08.2021 18:00-21:00

Sidste mødegang
Tir 16.11.2021 18:00-21:00

Underviser
Flemming Andersen

Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup

Lokale
Skolekøkken

Pris

675,- Almen
510,- Børn og unge under 18

Del på Facebook



Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora