Medlemmer 2020-2021

Velkommen til 2020/2021 i Verninge Husflid.

 Som sædvanlig har Verninge Husflid masse spændende kurser at vælge imellem. På vores hjemmeside kan I læse om hvilke, der udbydes, og det er også her man skal tilmelde sig. Vores kurser kommer i lokalaviserne og derudover har vi en facebookside, som det er en god ide at holde øje med, hvis du har muligheden, da vi både sender billeder og kurser ud her. Tommerup 5690 er også en facebookside, vi benytter os af. Og for folk i nærmiljøet findes vi derudover i Verninge- og Brylleborgeren, de fantastiske lokale blade der bliver fordelt til borgerne.

Igen i år vil der naturligvis være de uundværlige velkendte kurser, men der er altid nyt at se på også. Som altid i Verninge Husflid, vil der være rig mulighed for at få brugt sine kreative evner under vejledning af dygtige undervisere. Dette gælder både indenfor musikken og håndens arbejde. Og for at alt skal fungere er her rig mulighed for at holde krop og sjæl i gang med et af vore mange yogahold

Der er rigtig meget du kan opleve og lære med Verninge Husflid. Se selv!

Børn kan for øvrigt altid deltage på et hold ifølge med en voksen, hvis andet ikke er nævnt (indtil 18 år til nedsat pris på hold).

Juleværkstedet har gennem flere år været en stor succes, så vi glæder os igen i år til at se børn og voksne hygge sig sammen om årets juleaktiviteter.

Og så vil jeg lige nævne, at der er børnebilledskole både i Brylle, Assens og Vissenbjerg.  Det er bestemt værd at kigge nærmere på og måske også at deltage i. 

Alt dette og mere til kan I læse om på foreningens hjemmeside www.verninge.husflid.dk. Er der spørgsmål – er vi kun et tryk på tasten væk.

Hold øje med lokalavisen, hvor vi skriver om kommende aktiviteter: kurser, foredrag og events.

Vi håber i fortsat vil støtte op om vores arbejde i foreningen, ved at indbetale det årlige kontingent kr. 100,00.

 

Venlig hilsen 

Karen Elise Pedersen

Formand for Verninge Husflid

 

 

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
20

Pris

100,- Medlem

KONTAKT


Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.

;