Plantebaseret workshop.
Alle mennesker kan finde inspiration i den smagfulde og farverige plantekost.
Det er en smal sag, at sikre mæthedsfornemmelse i en plantebaseret menu, Man må blot have fokus på at implementere planteprotein og kostfibre. Kostfibre øger mæthedsfornemmelsen stabiliserer blodsukkeret og fordøjelsen langsomt. Det tager lang tid for kroppen at nedbryde protein og derfor bliver sulten holdt i skak.
Grove grøntsager som gulerod, rødbede, pastinak, spidskål og grønkål indeholder mange kostfibre og er derfor gode, at anvende iplantebaserede retter. Rodfrugter kan eksempelvis laves til fritter i ovnen eller dampes til purè og spidskål i kvarte kan steges møre og gyldne på panden. Fuldkorn som brune ris, fuldkornsbulgur, speltkerner og gramhamsmel indeholder mange fibre og har uendelig mange anvendelses muilighedr . Bland f.eks. brune ris i salater eller kom grahamsmel i dejen til brød, empanadas eller pizza - og tærtebunde.
Så kom lad os bruge nogle lærerrige timer til, at få indsigt og smage os frem i frokost retter, snack, mellemretter og hovedretter. Lidt dessert bliver der også plads til.
Underviser: Flemming Andersen.Mail: flemmingsmad@gmail.com
Der holdes frokostpause kl. 12.00 - 13.00
Deltagerne medbringer selv al forplejning.
Man | 19.07.2021 | 10:00-15:00 |
Tir | 20.07.2021 | 10:00-15:00 |
Ons | 21.07.2021 | 10:00-15:00 |
Tor | 22.07.2021 | 10:00-15:00 |
Fre | 23.07.2021 | 10:00-15:00 |
Reservation udløber om
Kursusnummer
05.29.21
Første mødegang
Man 19.07.2021 10:00-15:00
Sidste mødegang
Fre 23.07.2021 10:00-15:00
Underviser
Flemming Andersen
Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup
Lokale
Skolekøkken
Pris
1075,- | Almen |
550,- | Børn og unge under 18 |