Plantebaseret mad

Plantebaseret workshop.
Alle mennesker kan finde inspiration i den smagfulde og farverige plantekost.
Det er en smal sag, at sikre mæthedsfornemmelse i en plantebaseret menu, Man må blot have fokus på at implementere planteprotein og kostfibre. Kostfibre øger mæthedsfornemmelsen stabiliserer blodsukkeret og fordøjelsen langsomt. Det tager lang tid for kroppen at nedbryde protein og derfor bliver sulten holdt i skak.
Grove grøntsager som gulerod, rødbede, pastinak, spidskål og grønkål indeholder mange kostfibre og er derfor gode, at anvende iplantebaserede retter. Rodfrugter kan eksempelvis laves til fritter i ovnen eller dampes til purè og spidskål i kvarte kan steges møre og gyldne på panden. Fuldkorn som brune ris, fuldkornsbulgur, speltkerner og gramhamsmel indeholder mange fibre og har uendelig mange anvendelses muilighedr . Bland f.eks. brune ris i salater eller kom grahamsmel i dejen til brød, empanadas eller pizza - og tærtebunde.
Så kom lad os bruge nogle lærerrige timer til, at få indsigt og smage os frem i frokost retter, snack, mellemretter og hovedretter. Lidt dessert bliver der også plads til.
Underviser: Flemming Andersen.Mail: flemmingsmad@gmail.com
Der holdes frokostpause kl. 12.00 - 13.00
Deltagerne medbringer selv al forplejning.
  

Man19.07.202110:00-15:00
Tir20.07.202110:00-15:00
Ons21.07.202110:00-15:00
Tor22.07.202110:00-15:00
Fre23.07.202110:00-15:00

Kursusnummer
05.29.21

Første mødegang
Man 19.07.2021 10:00-15:00

Sidste mødegang
Fre 23.07.2021 10:00-15:00

Underviser
Flemming Andersen

Undervisningssted
Brylle Skole
Tobovej 43
5690 Tommerup

Lokale
Skolekøkken

Pris

1075,- Almen
550,- Børn og unge under 18

Del på Facebook



Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.


Medlem af Fora