Strik Ansigtsmasker og høns

Så skal der strikkes ansigter med masser af udtryk og høns, der næste kan klukke! Uden brug af opskrift og mønster skal vi arbejde skulpturelt med strik. Undervejs vil vi kigge på strikketeknikker, der er oplagte at bruge når man vil strikke skulpturelt.

Der kræves ingen specielle strikkefærdigheder for at kunne deltage i kurset, men mod og lyst til at "leg" og eksperimentere med udtryk i strik, som ikke skal være funktionelt.

 

 Medbring:

To kvadrater strikket fast i retstrikning. De skal hver være mindst 15 x 15 cm. Du bestemmer selv om det skal strikkes ensfarvet, meleret eller noget helt tredje.  Strømpepinde nr. 2 ½ og 3 samt diverse garner, der passer til denne pindestørrelse, hæklenål og stramajnål uden spids i en størrelse, der ligeledes passer til garnene. Medbring desuden notesbog og blyant.

 

Underviser:

Tekstillærer, cand.pæd. i materiel kultur og freelance tekstilskribent Anne Marie Nielsen. Anne Marie har blandt andet været ansat i et væveprojekt i Tanzania og på en højskole i Norge. Der ud over har hun holdt strikkekurser og workshops blandt andet på Fanø Strikkefestival, på Hørvævsmuseet på Krengerup, på Sydslesvig Strikkefestival og på Akademiet for Folkekunst i Telemark i Norge. Hun er tilknyttet frilandsmuseet Den Fynske Landsby i Odense som formidler.

 

Materialeudgifter: 20 kr til kompendium som bedes betales kontant til underviseren under kurset.

Strik Ansigtsmasker og høns

Kursusoplysninger

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
54.19

Dato og tid
Lør 04.05.2019 09:00-15:25

Underviser
Anne Marie Nielsen

Undervisningssted
Huset Brylle Skole
Tobovej 45 Brylle
5690 Tommerup

Lokale
Værksteder

Pris

260,- Almen
200,- BØRN-UNGE U. 18

KONTAKT


Verninge Husflid
Brunsegårdsvej 43
5690 Tommerup

Telefon: 64762294

Mail: verninge@husflid.dk

CVR: 26463076

Telefontid: Vi har ikke faste telefontider - prøv - og lyt til vores telefonsvarer - hvis vi ikke svarer.

Medlem af Fora